Registratie


Door een account aan te maken op onze website krijgt u online inzage binnen onze catalogus, prijzen, voorraden, bestelhistorie en is er de mogelijkheid online uw bestelling door te geven.

Na het aanmaken van een account zal er contact opgenomen worden door onze verkoop afdeling om de mogelijkheden te bespreken. Na het verifiŽren van uw account krijgt u na het inloggen altijd uw netto inkoopprijzen te zien.Zodra uw bestelling definitief is kunt u deze gemakkelijk online versturen en vervolgens zullen wij deze bestelling met de grootst mogelijk zorg voor u in orde maken en versturen.

U ontvangt bij de levering een pakbon en factuur (betaaltermijn 30 dagen).

Wij bieden tijdens de registratie de mogelijk om aan te geven of u onze nieuwsbrief / release informatie wilt ontvangen. Wanneer u hiervoor kiest houden wij u voortaan op de hoogte van al onze nieuwe releases en acties.Binnen T2 Entertainment heeft u over het algemeen een vast contactpersoon voor al uw vragen.Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn dan horen wij dat graag.